.
.


  AVALAR
Avalar Advies is een adviesbureau met expertise op het gebied van ruimtelijke ordening en projectontwikkeling. Onze doelgroep bestaat onder meer uit vastgoedontwikkelaars en bedrijven zoals architectenbureaus en bouwbedrijven, maar ook particulieren.

Werkwijze
In een eerste gesprek met de cliŽnt wordt de casus besproken, waarbij wij tevens uitleg geven over de werkwijze, de werkzaamheden en de te verwachten kosten. Vervolgens verzamelen en bestuderen wij de voor de casus relevante informatie. Tenslotte bespreken wij onze bevindingen met de cliŽnt en geven een advies, waarna eventueel een vervolgtraject plaatsvindt.

Werkzaamheden
CliŽnten kunnen ons inschakelen voor advies en begeleiding voor onder meer:

bouw- en gebruiksmogelijkheden
Op basis van onderzoek adviseren wij cliŽnten over de bouw- en gebruiksmogelijkheden van hun perceel. Indien uit juridische toetsing blijkt dat er niet gebouwd mag worden, zetten wij na een beoordeling van de haalbaarheid een vervolgtraject in om het project alsnog van de grond te krijgen.

bestemmingsplanprocedure
Voor cliŽnten kunnen wij in het kader van een bestemmingsplanprocedure gemotiveerde inspraakreacties, zienswijzen vervaardigen en indien nodig beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Maar ook voor vele andere zaken zoals bestuursdwang- en dwangsomprocedures, locatieonderzoeken, planschade en (juridische) vragen op het gebied van omgevingsrecht en ruimtelijk bestuursrecht bent u bij ons aan het goede adres.

Meer weten? Bel of mail ons dan voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, wij staan u graag te woord


Johan Vogelzang
directeur/eigenaar


.

.